Boxing Experience

Ben je benieuwd wat boksen met je kan doen? Nog nooit gebokst maar wil je het wel eens doen? Denk je dat boksen alleen maar zo hard mogelijk slaan is? Tijdens deze clinic maak je in groepsverband kennis met een bijzondere vorm van boksen. De nadruk ligt hier niet op het fysieke contact maar op een full body work-out. Alle bekende technieken van het boksen worden tijdens deze clinic beoefend: juiste ademhalingstechniek, het in balans blijven, aanvallen en verdedigen, uitdelen en incasseren, het verbeteren van het reactievermogen en de controle houden over lichaam en geest. Dit in een gezellige groep die voor ieder niveau geschikt is.

Met Absolute Boxing geven wij de Boxing Experience in Noord-Holland en Utrecht. Maar we kunnen het op iedere locatie organiseren, als je zelf een leuk groepsuitje wilt organiseren dan kunnen wij met je meedenken hoe we de dag nog leuker kunnen maken en dat iedereen met een energieboost naar huis gaat.

Leuk om samen te doen, maar ook leuk om je alleen op te geven. Dan koppelen wij je aan een ‘sparring’partner waar je samen het boksen mag ontdekken.
Kom jij ook? Laat het ons weten via de Facebookpagina