boksen als teambuilding

Gratis boxingclinic voor bedrijven

Op 25 september a.s. organiseert Power of Boxing een GRATIS boxingclinic voor bedrijven: The Boxing Experience  Een leuke laagdrempelige sportieve boxingclinic van ca. 1,5 uur.  The Boxing Experience is een bijzondere vorm van boksen. Zonder fysiek contact, ideaal om je bedrijf én je medewerkers fit en actief te houden.  Je daagt jezelf uit, verlegt en bewaakt je grenzen op een sportieve, laagdrempelige manier. Een fantastische manier om actief en interactief bezig te zijn met jezelf en collega’s. Deze vorm van boksen is voor bedrijven op verschillende manieren in te zetten. Als actief onderdeel van een teamuitje of  teambuilding ter ondersteuning van de bekende ‘heidag’. Maar ook als weerbaarheidstraining of het actief fit houden van medewerkers.

Kom het op 25 september van 15.00 tot 17.00 uur bij Aloha in Wijk GRATIS meedoen. En ervaar zelf the Boxing Experience, neem collega’s mee en wij verzekeren je dat je een unieke ervaring hebt.  Je hoeft geen geoefend sporter te zijn, wij verzorgen al het benodigde materiaal. Het enige wat nodig is is makkelijk zittende kleding en enthousiasme voor een leuke sportieve middag.

Speciaal voor bedrijven

Wij organiseren deze clinic regelmatig in de (na)zomermaanden en op aanvraag op locatie. Op 25 september is de clinic gratis voor bedrijven om kunnen ervaren hoe het is. Enthousiast geworden? Meld je dan uiterlijk 14 september a.s. aan door een mailtje te sturen naar Kathelijne@powerofboxing.nl of via het contactformulier onder vermelding van ‘gratis boxing experience’

Geplaatst in bedrijven, boksen, boxing experience en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *