Box’n Business

Box your way to the top! Workshops voor het bedrijfsleven op een sportieve manier. Op zoek naar een sportieve uitdaging voor het hele team? Wil jij met je collega’s een nieuwe ervaring beleven? Of zijn jullie op zoek naar een sportieve teambuilding? Met een workshop boksen van Box’n Business ben je zeker van een originele teambijeenkomst. Geef je team een energyboost met een sportieve bijeenkomst!

Met onze workshop ben je zeker van:

  • Plezier en ontspanning met je collega’s
  • Boksen als een pro zonder direct fysiek contact
  • Successen vieren en uitdagingen aangaan
  • Een echte energieboost

In onze workshop leert iedere deelnemer de basistechnieken van het boksen zonder direct fysiek contact te hebben. Iedereen kan hierdoor meedoen. Het doel van deze workshop is letterlijk en figuurlijk stoten uitdelen en incasseren. Je fysiek en mentaal te uiten. Grenzen te stellen maar ook jezelf uit te dagen. Tegelijkertijd vergroot op een sportieve en interactieve manier onbewust ook het zelf- en groepsvertrouwen.

De workshops kunnen gegeven worden op de bedrijfslocatie, maar ook op een samen gekozen locatie binnen en/of buiten. Voor iedere deelnemer is professioneel materiaal beschikbaar. De workshops worden altijd gegeven door twee (gecertificeerde) boksinstructeurs. Kathelijne  en een mede instructeur zorgen voor een sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Met als belangrijk aspect dat een ieder zijn mogelijkheden voorop staan.

Workshops als teambuilding

De workshops zijn als dagdeel of onderdeel van een hele dag teambuilding. Of zet de workshop in als actieve afsluiting van de dag. Wij kunnen ook de gehele teambuilding verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.