PersonalBoxing is een zeer effectieve personal training voor zowel lichaam als geest. Een training personalboxing helpt je om mentaal en fysiek sterker te worden door het beoefenen van een bijzondere stijl van boksen, waarbij de nadruk niet alleen ligt op het fysieke contact, maar vooral een full body work-out is. Alle bekende technieken van het boksen komen tijdens deze training aan de orde: het oefenen van de juiste ademhalingstechniek, het in balans blijven, aanvallen en verdedigen, uitdelen en incasseren, het verbeteren van het reactievermogen. Dit alles om de controle te krijgen en te houden over lichaam en geest.

Personalboxing met aandacht

personalboxing kathelijne lokker personal trainingKathelijne Lokker zorgt ervoor dat alle aspecten in bod komen in jouw trainen. En staat garant voor persoonlijke aandacht. Met als belangrijk kenmerk dat alles afgestemd is op jouw (fysieke) wensen. Bij deze vorm van boksen gaat het ook niet alleen om winnen of verliezen, maar vooral om samen te winnen! Deze vorm van boksen is zodoende een perfecte combinatie van zelfdiscipline, techniek, coördinatie, behendigheid, conditie en natuurlijk….ontspanning!

Wil jij ook ontspannen door een leuke personal training met een fysieke inspanning? Of wil je ook boksen maar niet in de sportschool. Wil je niet een drillinstructeur maar wel iemand die échte persoonlijke aandacht heeft? Of zoek je een stevige workout om nog fitter worden. Het zit allemaal in onze trainingen. Geschikt voor alle leeftijden, man of vrouw, dik of dun, personalboxing is voor iedereen! Enthousiast geworden? Maak nu meteen een afspraak voor een workout personalboxing door hier te klikken!

Samen trainen

Personal Boxing is ook heel goed samen te doen. Wij bieden ook de mogelijkheid van duotraining en smallgroup-training (max. 4 personen). Denk aan samen met een vriend(in) of met een familielid. Zelfs in de BoxingTherapy zien we daar hoe samen trainen elkaar helpt verwerken. Dus kan je ook samen fit worden, dat betekent alleen maar meer plezier. Of samen met een groep vrienden als leuk sportief uitje, of wekelijkse gezamenlijke afspraak. Bij de tarieven kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden en kosten van samen trainen.

Locatie & Tarieven

Wij trainen graag buiten! Op het strand, in het park of waar we maar de ruimte hebben. De locatie is altijd in overleg, rondom Beverwijk zijn we flexibel qua locatie. In het najaar trainen we meestal bij onze indoorlocatie, de sportschool RGYM in Beverwijk. Bokshandschoenen hoef je niet te hebben, wij hebben al het materiaal wat nodig is. Bij de tarieven kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden en kosten van al onze lessen. Heb je nog vragen of wil je een les boeken, neem dan contact op!